Author Topic: setting up myfxbook  (Read 5254 times)

Offline Mr Hector

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 595
  • Reputation Power: 126
  • Mr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guru
    • Awards
setting up myfxbook
« on: June 02, 2010, 09:33:15 am »
I'd like to use myfxbook, and maybe I'm being stupid here,  I've signed up and filled in the details asked but I can't find where or how to link my account to my MT4 platform/account, even though I've looked through the FAQ etc  ???  Can someone give me a quick rundown on it please.

Offline danielfppps

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
  • Reputation Power: 0
  • danielfppps green
    • Awards
Re: setting up myfxbook
« Reply #1 on: June 02, 2010, 04:03:33 pm »
Hello Julian,

Simply go to the "settings" page by clicking the "settings" button on the top right corner of the screen after you login, then select "add account" and fill all the information for your account, then configure the metatrader 4 publisher. The login username will be the number shown for the account on the settings page and the password your myfxbook password. You can also use the myfxbook EA which has a detailed explanation within the troubleshooting section. After you start posting statements the account will update in a few minutes. I hope this helps you add your account :)

Best Regards,

Daniel

Offline Mr Hector

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 595
  • Reputation Power: 126
  • Mr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guru
    • Awards
Re: setting up myfxbook
« Reply #2 on: June 02, 2010, 04:23:29 pm »
Thanks for your help Daniel.

In the MT4 publisher window there are a few other things needed:

Account - would this also be the account number shown on the myfxbook settings page?
FTP server - would this be 'ftp.myfxbook.com' ?
FTP path - ?
FTP login - the account number from the myfxbook settings page.
FTP password - my myfxbook password.

Feeling a bit dumb right now.  Hope you can help.

Offline danielfppps

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
  • Reputation Power: 0
  • danielfppps green
    • Awards
Re: setting up myfxbook
« Reply #3 on: June 02, 2010, 08:35:03 pm »
Hello Julian,

I am glad I can help :). You need to fill in the information this way :

Account - the account number displayed in metatrader 4
FTP server - ftp.myfxbook.com
FTP path - /
FTP login - the account number from the myfxbook settings page.
FTP password - my myfxbook password.

I hope that you are now able to setup your account :)

Best Regards,

Daniel

Offline Mr Hector

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 595
  • Reputation Power: 126
  • Mr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guruMr Hector grandmaster guru
    • Awards
Re: setting up myfxbook
« Reply #4 on: June 03, 2010, 09:42:16 am »
Thanks very much Daniel.  I'm all sorted now.  ;D

Offline iTommy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Reputation Power: 0
  • iTommy green
    • Awards
Re: setting up myfxbook
« Reply #5 on: June 23, 2010, 03:45:37 pm »
FINALLY there is a MyFxBook iPhone app in AppStore  :)

Offline LFN

  • RobinVOL
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1656
  • Reputation Power: 258
  • LFN grandmaster guruLFN grandmaster guruLFN grandmaster guruLFN grandmaster guruLFN grandmaster guruLFN grandmaster guruLFN grandmaster guruLFN grandmaster guruLFN grandmaster guruLFN grandmaster guruLFN grandmaster guruLFN grandmaster guru
    • Awards
Re: setting up myfxbook
« Reply #6 on: February 05, 2011, 11:54:40 am »
Please take a look at this chart at myfxbook - http://www.myfxbook.com/members/hawkfx

Is it possible to get the EA:s showing like that, curves for each EA if you have only one MT4 application open?
The chart is showing curves for 15 EA:s. Or is it only possible with 15 MT4 applications opened at the same time?

 

* Recent Posts

Re: Nova Trader Saber by smahil
[Today at 11:35:28 pm]


Re: Sleep well strategy with ultra LOW maintenance by tcc97
[Today at 11:11:35 pm]


Re: Alpari UK by DaveL
[Today at 11:10:06 pm]


Re: Alpari UK by DaveL
[Today at 11:04:11 pm]


Re: ASTA Signal Service by kmf
[Today at 10:34:07 pm]


Re: ProfitStream by TradeNow
[Today at 10:18:57 pm]

Weekly Newsletter

Sign up for our newsletter now to receive urgent site updates and hot topic profiles, tips, webinar previews, and unpublished closeout discounts that we negotiate direct for our members. You will be sent a verification email to respond to